Zemlje
Bosnia
Ostale Looki-Igre

Pravne informacije


Looki je registrirani brand od Looki Publishing GmbH.

Looki Publishing GmbH
Behringstraße 16b
DE-22765 Hamburg

Telephone:
+49 (40) 41 18 85 - 0
Fax:
+49 (40) 41 18 85 - 255
E-mail:

Podrška:
Ticket Sistem

CEO: Remco Westermann
Registracija suda: Amtsgericht Hamburg, HRB 139051

Osoba zadužena za sadržaj na temelju § 6 MDStV: Remco Westermann


Pravne informacije


Sva prava pridržana. Infromacije su vlasništvo Looki Publishing GmbH. Predstavlja najnovije informacije u vrijeme objavljivanja. Odgovornost ili jamstvo za aktualnost, točnost i potpunost informacija i podataka, je isključena. To vrijedi i za sve ostale web stranice preko hiperveze. Looki Publishing GmbH nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Informacije na web stranici nikako ne predstavlja pravno osiguranje. Looki Publishing GmbH zadržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka ako je potrebno. Nijedan pravni zahtjev ne može biti izveden iz teme što je opisano ovdje. Ponude nisu obvezujuće u svim dijelovima.

Looki Publishing GmbH nije odgovoran za bilo kakve direktne ili indirektne štete uzrokovane korištenjem informacija ili podataka sadržanih na ovoj web stranici. Prava i obveze između Looki Publishing GmbH i korisnika web stranice ili prema trećim osobama ne postoje.

Sadržaj looki.ba je zaštičen. Sadržaj se ne može reproducirati i / ili objavljivati u cijelosti ili djelomično, bez prethodnog pismenog dopuštenja autora.

Feeds koje pruža Looki Publishing GmbH se može koristiti besplatno u nekomercijalnim websiteovi ukoliko su sve informacije označene kao povratne veze na Looki.ba.

Slike, koje nisu napravljene od Looki Publishing GmbH zaštičene se autorskim pravima odgovarajućih tvrtki. Sve informacije ili podaci, kao i sve web stranice Looki Publishing GmbH, koherentne radnje podliježu isključivo na njemačkom pravu uz isključenje međunarodnog prava. Mjesto izvršenja i nadležnosti je Münster.

Ostalo


Looki.ba povremeno koristi slike sa PhotoCase.com.
(Cluster: web3 - Jezik: ba)